MENY

BETALNING


INSTALLATIONSRITNINGAR

Presentkort


KÖP EXTRA HYLLOR

FRAKT & LEVERANS

2-5 dagar till din dörr*
Ölkylar skickas fraktfritt*

Vi samarbetar med DHL som utför frakten.

Läs mer

På Ölkylen.se har vi inbyggbara ölkylar för dig som är ute efter det lilla extra. Hos oss kan du välja mellan olika storlekar och design – vi har en modell för varje tycke och smak! Montera lätt in en inbyggbar ölkyl under köksbänken och njut av att alltid ha dina öl nära till hands.


Inbyggbar ölkyl rostfri – AVU-BeerServer 30 (B: 29,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Unna dig perfekt kyld öl varje gång - investera i en ölkyl! AVU-BeerServer 30 cm är en inbyggbar ölkyl som enkelt och smidigt byggs in under köksbänken. Med sin rostfria design, rejäla stålhyllor och UV-skyddade glasdörr gör sig denna ölkyl snygg i ditt hem! Ölkylen håller dessutom en låg ljudnivå och har Energiklass A.

Läs mer

 


Öl- och vinkyl kombinationspaket 60 cm (B: 59 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Ett unikt paket för dig som gillar både vin och öl! Nu erbjuder vi ett kombinationspaket som består av en inbyggbar vinkyl och en inbyggbar ölkyl. Paketet gör det möjligt att kyla både vin och öl till perfekt serveringstemperatur - utan att behöva kompromissa! Vin- och ölkylen är två separata enheter som kan byggas in bredvid varandra.Läs mer
 


Inbyggbar ölkyl rostfri - BeerServer 30 cm (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Unna dig perfekt kyld öl varje gång - investera i en ölkyl! BeerServer 30 cm är en inbyggbar ölkyl som enkelt och smidigt byggs in under köksbänken. Med sin rostfria design, rejäla stålhyllor och UV-skyddade glasdörr gör sig denna ölkyl snygg i ditt hem! Ölkylen håller dessutom en låg ljudnivå och har energiklass A+.

Läs mer

 


Inbyggbar ölkyl rostfri - Subzero Beer Froster 40 cm (B: 39,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En ölkyl som kan gå till -4 grader och ger ölen den där snabba kylningen samt en härligt frostig yta! Vi lovar att du kommer att ha den coolaste ölkylen på marknaden, som dessutom gör sig väldigt snygg inbyggd! Med sin rostfria design och med en dörr utan skarvar ger denna ölkyl ditt hem en stilren finish och tillgång till perfekt kyld öl - varje gång!

Läs mer

 


Inbyggbar ölkyl rostfri - BeerServer 60 cm (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Snygg och stilren ölkyl för inbyggnad! Enheten går smidigt och enkelt att bara skjuta in under köksbänken, och sedan är allt klart! Med sin rostfria design och med en dörr utan skarvar ger denna ölkyl ditt hem en stilren finish och tillgång till perfekt kyld öl - varje gång!

Läs mer

 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09.00-17.00
010 - 10 19 280

info@olkylen.se


HANDLA SÄKERT

KÖPGUIDE - VI HJÄLPER DIG!