MENY

BETALNING


INSTALLATIONSRITNINGAR

Presentkort


KÖP EXTRA HYLLOR

FRAKT & LEVERANS

2-5 dagar till din dörr*
Ölkylar skickas fraktfritt*

Vi samarbetar med DHL som utför frakten.

Läs mer

Vi har ett brett sortiment av fristående ölkylar på Ölkylen.se. Här hittar du ölkylar i olika storlekar och design till hemmet, baren eller restaurangen.


Rolling Stones Cube 48 liter (B: 43 x H: 51 x D: 47,5 cm)

En mindre och smidig displaykyl för dig som älskar Rolling Stones eller bara för ölfantasten. Rolling Stone Cube är en lättplacerad och dekorativ ölkyl med volym på 48 liter. Fräck design med tryck både fram och på sidan. Placeras utmärkt som snygg detalj i hemmet, på altanen eller i hemmabaren. Ölkylen håller en temperatur på 4-12 ° C.

Läs mer
 


Fristående ölkyl - 63 liter Svart (H: 69,7 x B: 43 x D: 50,7 cm)

Unna dig en stilren ölkyl med rostfri front. Ölkylen är tålig och går att placera i kallare miljöer som i t.ex. ett uterum eller i ett garage. Med de två lagren av glas i dörren och justeringen av temperaturer mellan 0-10 grader så blir ölen perfekt kyld och är klar att serveras!

Läs mer
 


Fristående ölkyl 115 liter Stainless (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Lättplacerad ölkyl i en diskret och tidlös design. Ölkylens in-och utsida är svart och har en rostfri front som ger en behaglig och stilren finish. En digital kontrollpanel med justerbar temperatur 4-22 °C. Ölkylen har en volym på 115 liter och för bästa kapacitet förvaras flaskorna liggandes. Variera fritt exponeringen av dina ölsorter med de justerbara trådhyllorna.

Läs mer
 


Fristående ölkyl 115 L vit (B: 54 x H: 84, 5 x D: 54,8 cm)

En modern vit ölkyl med kapacitet på 115 liter. Enheten har 4 hyllor, LED-belysning och lås. Med en fristående kyl finns din öl alltid nära till hands - allt du behöver göra är att ställa in temperaturen mellan 0-10 grader och din öl är redo för servering!

Läs mer
 


Fristående ölkyl 115 L svart (B: 54 x H: 84, 5 x D: 54,8 cm)

En klassisk svart ölkyl med kapacitet på 115 liter. Enheten har 4 hyllor, LED-belysning och lås. Med en fristående kyl finns din öl alltid nära till hands - allt du behöver göra är att ställa in temperaturen mellan 0-10 grader och din öl är redo för servering!

Läs mer
 


Fristående ölkyl 46 L (B: 50 x H: 52,5 x D: 46,5 cm)

Vår minsta enhet som är perfekt för dig med begränsat utrymme. Här får du ändå plats med ett gäng ölflaskor som kan hållas kylda och vara redo för direkt servering!

Läs mer
 


Enkel barkyl 118 L (B: 60 x H: 86,5 x 53 cm)

Svart, stilren ölkyl - perfekt att ha bakom baren, i köket eller garaget! Enheten kommer givetvis med glasdörr för att kunna visa dina olika ölflaskor! Den är lätt att öppna för att du ska få tag på den där iskalla ölen!

Läs mer
 


Fristående ölkyl - 63 liter Stainless (H: 69,7 x B: 43 x D: 50,7 cm)

Unna dig en stilren ölkyl i rostfri finish till ditt hem. Ölkylen är tålig och går att placera i kallare miljöer som i t.ex. ett uterum, terass eller i ett garage. Med de två lagren av glas i dörren och justeringen av temperaturer mellan 0-10 grader så blir ölen perfekt kyld och är klar att serveras!

Läs mer
 


Partycooler 40 L

Smarta partycoolers som passar in i olika miljöer och underlättar förflyttning. Kan användas såväl till vardag som till fest! Stilren design med glaslock och statisk kylning.

Läs mer
 


Partycooler 65 L

Smarta partycoolers som passar in i olika miljöer och underlättar förflyttning. Kan användas såväl till vardag som till fest! Stilren design med glaslock och statisk kylning.

Läs mer
 


Severin fristående ölkyl 275 L Vit (B: 60 x H: 145 x D: 60 cm)

En rejäl enhet, där du verkligen kan få plats med mycket öl. Snygg design helt i vitt, och med glasdörr! Här kan du förvara flaskor av dina godaste sorter. Unna dig en ölkyl från oss, för att alltid kunna servera polarna den där iskalla ölen. Kvalitetskyl från tyska Severin, tillverkad i Europa.

Läs mer
 


Dubbel barkyl 188 L (B: 90 x H: 86,5 x D: 52 cm)

Svart, stilren ölkyl med dubbla dörrar - perfekt att ha bakom baren, i köket eller garaget! Skjutdörrar gör det dessutom lätt att öppna och stänga, samt att enkelt få tag på den där iskalla ölen!

Läs mer
 


Trippel barkyl 289 L (B: 135 x H: 86,5 x 52 cm)

Svart, stilren ölkyl med tre dörrar - perfekt att ha bakom baren, i köket eller garaget! Skjutdörrar med självstängande funktion gör det dessutom lätt att hantera flaskorna in och ut ur kylen.

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-fre 09.00-17.00
010 - 10 19 280

info@olkylen.se


HANDLA SÄKERT

KÖPGUIDE